Автентичната путка

Ако освен путка си нямате и чувство за хумор, тази статия е тъкмо за Вас !
Ню Жорк Таймс

Предметът на настоящото проучване, Автентичната Путка (моля, слагайте главни букви) е нещо наистина рядко срещано, вълнуващо и скъпоценно – нещо като бяла лястовица сред врани или пък като Светия Граал (моля, слагайте главни букви), още повече че според един съвременен автор и самият Свети Граал не е нищо повече от Автентична Путка.
Автентичната Путка (АП), това е целта в живота на всеки Истински Хуй1 , и когато пътищата на тези два екзотични субекта се пресекат, обикновено получаваме онова, което в научните кръгове обозначават като “Перфектния Секс” ( в квадратите на простолюдието същото е известно като “Вернешка Йебън”). Тоест, получават те, ние нямаме много общо с ни едно от двете събираеми в това уравнение на хоризонталната алгебра.
След така изяснената – поне на пръв поглед – ситуация, възниква въпросът що е то АП, има ли тя пичва у нас, как се разполага във времето и пространството и как може да бъде различена измежду хилядите, ако не и милиони путки от друга номенклатура, тоест Неавтентични или не с такава степен на автентичност, че да заслужат венестото внимание на Истинския Хуй.
Въпросът за АП възниква в дълбока древност, както можем да видим от статуетки, подобни на Вилендорфската Венера, култовете към Богинята-Путка в Мала Азия и личните бележки на китайската императрица Су Тиен, използвани по-късно в Цитатите на Великия Кормчия2, според които “Голямата путка не е голяма путка : малката путка е голяма путка !”. Как можем да правим разлика между двете, тогава, и доколко размерът изобщо има значение в дългите езотерични търсения, които в крайна сметка могат да доведат упорития изследовател до ареала на АП ?
Тънката уловка е, че една АП може да бъде идентифицирана, локализирана и възжелавана, дори да не сте Истински Хуй, но тогава шансовете Ви да я уплътните клонят към алгебрично отрицателни величини с висока стойност. Все пак, хилядолетните кръстосани и на принципа на произволно включване експерименти са дали някои насоки, които един прохождащ в тази деликатна материя успешно може да използва и да се надява на положителен резултат в личните си търсения.
Младият вагинолог трябва да запомни : АП винаги съчетава наглед несъвместими неща – девичи поглед и курвенски черти (или обратното), лунички и акне, крака, дълги като доживотна присъда и бюст, недвусмислен като чифт цици … Фигурата й е забележителна, в смисъл, забелязва се отдалече и провокира неопитните изследователи към ненаучни коментари от типа “ Ебаси путката!” и др. подобни. АП не се води по модата, защото, каквото и да облече, то й стои добре. Тя дори не носи много аксесоари, просто защото всеки допълнителен нюанс в изгледа би накърнил красотата й (освен това вие така или иначе не обръщате внимание на облеклото и дрънкулките, в общия случай). Обикновено е руса или червенокоса, но почти винаги е брюнетка. Шири се мнението, че колкото по-светли са косите на една жена, толкова повече тя се приближава до Автентичната Путка. Както повечето мъжки мнения, и то е крайно погрешно – Автентичната Путка не е просто вагина или цвят на косата, точно както Истинския Хуй не е сантиметри и мирис на риба. АП е състояние на духа и тялото – ЖЕНСТВЕНОСТТА с главни букви, болдната и подчертана. Тя излъчва … абе не е ясно какво излъчва, но ефектът му е очеваден. За мъжа АП е същество, което ти се иска едновременно да гушнеш като коте и да клецондриш до пълно обезводняване; жената, за която би се оженил на първа среща и би мразил с проникновение и страст през целия остатък на живота си, без да намери сили да я напусне; жената, която почти винаги си има име и нерядко то е красиво, но ако не я видиш повече, запомняш като ЖЕНАТА с главни букви, болдната и подчертана.
В резюме, АП е ненадейния смисъл в съществуването ви, дори да имате допирни точки с Истинския Хуй само по отношение на гъстотата на космената покривка. АП – стига да я срещнете и по неведомата женска логика да ви обърне внимание, е онова, за което си струва да се живее : всичко останало е загуба на пари, време и семе.
Дефиницията на АП обаче е комплексна ( да не говорим, че практически е непостижима), и тъй като положителният метод на определение се натъква на известни трудности, що се касае до състояния ( а отгоре на всичко путкостта на една Автентична Путка е строго субективен въпрос, дори този за автентичността й да е вън от съмнение), нека изброим някои жени от Индекса на Хуан Джакомо ди Сифреди, които под никакъв предлог не бива да бъдат обърквани с Нея ( не, и пиян не може !).
1. Тъпа путка
За съжаление на истинските и недотам истински Х., това е огромният процент. Тъпата путка е до голяма степен вагина, без други екстри и следователно, както посочва Сифреди в анонимния си труд от 1983г., “без особена индивидуалност, мама им дейба”. Тя се води по модата, вместо да накара модата да се води по нея – и ако изглежда блестящо, това се дължи на златните апликации по облеклото, на бижута и прочие акценти. Тя знае наизуст колонките на жълтите списания, четиринайсетте най-добри начина за епилация и личния телефон на най-евтините пластични хирурзи на Балканите, както и броя на чуждите любовници, но отдавна е изгубила представа за своите. Тя не само слуша чалга, но – Господи, помилуй!- дори пее (или поне припява) чалга … Това, което при АП е силиций и чар, при Тъпата путка е силикон и парфюм. Или дори сЕликон и пЪрфюм. Далеч от такива.
2. Претенциозна тъпа путка (ПТП)
Това е по-лошият вариант на първи подвид по класификацията на Еблингер. Тази жена/путка просто отказва да се примири с очевидния факт, че е природно тъпа, и с характерната за природно тъпите жени/путки упоритост започва да се “убразова”. Въпреки че е на около 25 години, проучванията показват, че има поне две висши образования, а полеви наблюдения сочат, че може да бъде забелязана много често на театър, опера, балет, поетични рецитали, пърформанси и всякакви такива интелектуални чекии; чете непрекъснато, без сама да разбира какво, и в разговор винаги се крие зад имена – Пруст, Стайнбек, Финчър, Фингър, Достоевски, Кончаловски, Майноловски… Всичко това е много положително, само дето тя продължава да смята, че Мохамед и Архимед са братовчеди, и рано или късно нещата излизат от контрол. Иначе поне е забавна. Конфузно забавна, като ПТП без жертви. В резюме – далеч от такива.
3. Умна путка
Така нареченият Vulvo Sapiens, когото много заблудени теоретици приемат като Автентична Путка, смесвайки лустрото на цивилизацията, лицемерието и политиката на полово равноправие с основния белег на АП, а именно ЖЕНСТВЕНОСТТА с главни букви, болдната и подчертана. Споменатите съвременни реалии са издигнали Умната путка до мечтани ( тоест мъжки) висини, но това не я прави щастлива. Де факто нищо не я прави щастлива, защото си е мислела, че издигането до тези мечтани висини ще й даде удовлетворение, но не се е получило съвсем така. Дълбоко – или не толкова дълбоко под споменатото лустро клокочи вулкан на незадоволеност – по всички параграфи и от всякакъв характер, както правилно отбелязва д-р. Ервин фон Замлатен в студията си от 1999г.
Почти винаги феминистка, Умната путка насила се отказва от стария и изпитан начин да използва мъжете за свои цели, противопоставяйки ги един на друг, и като резултат ги противопоставя на себе си3. Незадоволеността й я прави арогантна (не непременно нахална), което дава основание да твърдим, че има толкова общо с Автентичната Путка, колкото последната с Истинския Хуй. Но пък има властови амбиции за четирима фюрери, и е готова да премине през огън, вода, Полша и легла, за да постигне своето.
Положителното при нея е, че може да ви научи на хиляди неща ( все пак предимно извън спалнята). Главният минус – че ще ви накара да се чувствате стократно пре … цакани, задето сте избрали точно нея за учителка.
С две думи – далеч от такива.
4. Дремително влагалище
Позната и под разговорното определение “путка заспала”, тази жена/вагина чака с десетилетия някой да случи емоционалния й живот ( понякога изобщо живота й), вместо да се запретне сама да си го случи (има се предвид без вибратор). Свойствено за нея е да се усеща прекалено късно след дългото чакане на Принца, да изпада в кризи на необуздан разврат или да прави грешка след грешка ( винаги се минава през този етап, колкото по-късно, толкова по-болезнено), поради което и сестри Ото и Вилхелм Кушлеви привеждат в свое проучване текста на известната силезийска народна песен :
Не ми било Принцът, мила моя мутерле,
Принцът, йощ Чаровния,
Най ми било Курът, мила моя мутерле,
Курът, йощ Четвъртития …
Далеч от такива, съветват те, освен ако не сте аристократ или ако нямате полов орган с Г-образно напречно сечение.
5. Зодиакална путка – Horoscopus Perambulatus
Зодиакалната путка, както постулира и известният астролог Апостол Апостолов, а.к.а. Зодиакалния Маркетингов уй ( моля, спазвайте малката буква), е много досаден вид. Тя е праправнучка на тримата влъхви (заедно), любител-астроном и почти професионален астролог ( вземала е онлайн-уроци от самия Зодиакален Маркетингов уй !!), и смята, че може да обясни всичко с волята на небето, Юпитер в трети том или диарията на Маниту, в зависимост от това на каква вълна е в момента.
Ако Зодиакалната путка намира гадаенето с карти Таро за несериозно, просто изчакайте и й припомнете този факт след три месеца, по възможност със свидетели и видеозаписи.
Единственото положително при Зодиакалната путка е, че вари много хубаво кафе. Неизвестно защо не мие чашките, но това може да е от асцендента й. Въпреки че знае почти всичко достъпно за всякакви хороскопи, – мантии и зодиаци, приятелят/съпругът й винаги е от зодия , изначално несъвместима с нейната. Ако я попитате, това е то Съдбата … Далеч от такива, освен ако не сте Скорпион, а по китайските – Змия, или самият вие не сте запален по бабини халдейщини.
Разбира се, скромният изследователски екип, трудил се над настоящата студия, може да добави още седемдесет вида и подвида путки, но ще се задоволим да отбележим само, че според последни изследвания – в съзвучие с непредсказуемата женска природа, АП проявява тенденция в статистически значим брой случай да се оказва това, което не е.
Казано с други думи, тя може наглед да е 1), 2), 3), понякога 4) или дори 5), но с оглед Автентичността й в един определен момент това остава без значение. Автентична, тоест, екипът счита онази путка, която може да причини у субекта на изследване симптомите, изложени в частта, напътстваща младия вагинолог – тоест да направи и от един потен мишок Истински Хуй, като за осветляване на въпроса са нужни допълнителни практически изследвания. Молим доброволките да звънят на тел.ХХХХХХХХХХХ, ако дава заето – ХХХХХХХХХХХХ
Благодарности:
Всеки, на когото горното изследване се струва напълно безсмислено и заключенията на авторите – безпочвени и изсмукани от пръстите, в момента се радва на тяхното презрение. На останалите КАТАФРАКТУС4 искрено благодари за отделеното време и се надява да пробуди у тях стремеж към вагинална просвета и уважение към Автентичните Путки, които/каквото/колкото/където и да са те. Специални благодарности на Теди Велинова, Ленчето от Околовръстното и Мая от седми Ж-клас.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
1Познат в женските среди, незнайно защо, като “пълен гъз”
2Не ви ли звучи това много подобно на “Истински Хуй”?
3Което всява съмнения у редица изследователи относно интелигентността й.
4Клинична Асоциация за Теоретични Анализи на Физикохимичните Реакции и Амбулаторни Кръстосани Тестове на Усещанията и Съзнанието.

Коментари: 22

ami (2010-11-30 21:30:48)

то автентизмът може да се съотнесе не само към путките;))И все пак нещо ново научих – що е то КАТАФРАКТУС хах:D

admin (2010-11-30 21:43:21)

Абсолютно си права, но смятам, че за трибуквията трябва да напише нещо жена 😉

А cataphractus-ите не са това, което са …

ami (2010-11-30 22:47:26)

кому е нужно написването..като се знае -хахах 😉
а катафрактусите какво точно не са..?О.о

admin (2010-12-01 08:35:31)

Ами аз, да кажем, не знам какво имате вий, жените, против нас 😉

Пък катафрактусите не са Клинични Асоциации за Теоретични Анализи, разбира се.

ami (2010-12-01 17:29:11)

ами аз, да кажем не знам какво имат жените против вас..наистина O:) Знам само, че имат известни физиологични дадености и вземаности които са обратни на вас:D
А честно казано катафрактус си го представям ммм..нещо като движеща се частица, нямам никаква идея какво казвам..само така го.. виждам o.O

admin (2010-12-01 21:13:56)

Като си права, си съвършено права – жените не знаят какво имат против нас, но въпреки това ни го изкарват през носа при всекий удобен случай :))

А cataphractus всъщност е тежкоброниран конник, първо използван от скитите и партите, популяризиран под това си име от римляните и използван – но съвсем не под същата номенклатура – от древнобългарската конница на Аспарух, Тервел и другите симпатяги.

ami (2010-12-01 21:38:38)

Е, добре де, да речем , че аз им го изкарвам обикновено от друго място..на мъжете(при всеки удобен случай);Р ама съм свикнала да съм в кюпа с другите,…то може ли да се излезе на глава с такава тежкобронирана, движеща се частица!!!:DDD

admin (2010-12-01 22:11:02)

Ами не може я 🙂

Още повече пък и зодия Телец, които сме известни с чудовищния си инат :Р

ami (2010-12-01 22:39:03)

А,де да не сме свикнали на инатлъци от брата ви Овен?!(и с други работи сте известни вий..)

admin (2010-12-02 08:13:37)

Като например? 😉

ami (2010-12-02 08:36:34)

„стриктни, делови, педантични, досетливи, предвидливи, еб…“ Засега това ми е известно на мен 😉
..нещо много се опуши одаята тука от коментари..

admin (2010-12-02 08:44:45)

Ще проветрим, ще проветрим…

джанката (2011-01-21 13:19:20)

това е един забележителен труд който ако не беше писан на такъв висок стил несъмнено трябваше да заеме своето заслужено място в учебната програма за трети клас имам някои препоръки към авторския колектив: не е обърнато никакво внимание за особенностите на подсъзнанието на всички видове путки по време на мсечния им цикъл както и на коварството настойчивостта и нахалството което упражняват когато им замирише на пари или искат до опитат някой венест по здрав

admin (2011-01-21 15:02:04)

Трети клас? Подценявате явлението „акЦелерация“, уважаеми колега 🙂

По принцип сте прав и Вашите забележки ще бъдат взети предвид при разработване на следваща тема, но в настоящата биха изместили акцента от предмета на проучване към конкретни характеристики на същия.

С почитания,

А.В.

edenflamingo (2012-10-25 08:27:06)

Качих статията ти в моя блог, защото ми харесва, надявам се нямаш нищо против. Ако искаш да я сваля, няма проблем.

http://edenflamingo.com/2012/10/25/a-в-торът/

admin (2012-10-25 08:34:45)

Здрасти,
не, нямам против, тъй като А.В.Торството е съвсем коректно посочено 🙂 Надявам се все пак и други работи в този сайт да ти допаднат.

garvan (2015-02-13 19:46:33)

ex kakvi putki

admin (2015-02-13 20:41:45)

Баш каквито си трябва 😉

Lostov (2015-07-30 17:07:32)

Достоен труд, плод на мултиразвитата Ви компетенция и ресор, колега А. В. Тор. Едно хубаво българско ЕВАЛА, за което!

admin (2015-07-31 11:41:55)

И „браво“ би свършило работа, колега Лостов, ай стига с тия турцизми 😉 #благодаря

Сергей Сергеев (2021-01-31 21:29:43)

Много добър научен труд, благодарим сърдечно на изследователите за приятното четиво!

Бихме искали да насочим вниманието им към едно дребно несъответствие, за да може изследването да е напълно издържано откъм фактология:
“алгебрично отрицателни величини с висока стойност” звучи леко оксиморонно, за да е математически правилно, би следвало да бъде “алгебрично отрицателни величини с висока АБСОЛЮТНА стойност” 🙂

Наздраве!

avtorat (2021-02-10 22:17:20)

Амии, нашего брата малко или много е неизкушен от математиката и се извинявам, че ги плещя такива, хуманитарист съм 🙂
Наздраве!

 
Изпрати коментар